TopParken Comfort Services

Volledige ontzorging van uw vakantie of verblijf in uw eigen recreatie woning waarbij u zelf de regie voert met behulp van één contactpersoon binnen TopParken. Met de TopParken Comfort Services kunnen wij iedereen, die niet zomaar op vakantie kan, de gelegenheid geven om te genieten van een onbezorgd verblijf.

Uw contactpersoon coördineert en ondersteunt u effectief en simpel in de behoeften die u op dat moment nodig heeft.

“Zie het als een persoonlijke Butler”

Voorbeelden uit het programma van de Comfort Services

uitstapjes / vervoer

Wilt u een mooie boswandeling of fietstocht maken? Of een middagje naar het museum? Een van de onze medewerkers gaat graag met u mee. Veel gezelliger en vaak ook veel makkelijker.

Van en naar uw huisadres of park? Onze medewerkers regelen een vlot en op uw wensen gericht vervoer.

huishoudelijk werk en klussen

Eerlijk is eerlijk, klussen kan zwaar zijn. Zouden een paar sterke, praktische handen niet welkom zijn? Huishoudelijk werk of klusjes in huis of in de tuin. TopParken heeft ze in huis.

boodschappendienst

Worden de boodschappentassen te zwaar? En hebt u steeds minder zin om te koken? Onze medewerkers helpen u graag. Van boodschappen tot heerlijke gerechten aan huis. Wel zo handig en… samen is het veel gezelliger!

veiligheid

Veilig wandelen of fietsen of gewoon in of bij uw recreatie woning? Met de persoonlijke alarm button wordt moeiteloos uw locatie op een meter nauwkeurig bepaald en is hulp in no-time ter plekke.

thuiszorg

Deze ontzorging kan heel breed zijn. Misschien heeft u regelmatig hulp van de Thuiszorg? Of u heeft een chronische ziekte of een handicap waarvoor u zorg nodig heeft? Of uw partner of kind heeft deze zorg nodig.

Comfort Services is er voor iedereen met een zorgbehoefte die herstelt van een ziekte, operatie, plastische chirurgie of op vakantie wil. Onze missie is om iedereen met een zorgbehoefte een onbezorgde revalidatietijd of vakantie te bieden. Als u bij ons een accommodatie boekt dan regelen wij de zorgverplaatsing om de thuiszorg op uw vakantieadres te ontvangen.

U heeft een rolstoelvriendelijke accommodatie nodig, een aangepaste recreatiewoning, of continue zorg op locatie. TopParken selecteert samen met u het best passende recreatiepark, accommodatie en faciliteiten bij uw behoefte en vakantiewensen. Daar, waar ook uw familie, kinderen en kleinkinderen met veel plezier op bezoek komen.

Wanneer u een geldige indicatie heeft, zorg in Natura via de AWBZ of een persoonsgebonden budget dan mag u uw thuiszorg meenemen naar een herstelaccommodatie of op vakantie. Of u koopt zorg in voor op het vakantieadres. En dat geldt ook voor de eventuele benodigde hulpmiddelen of andere service programma’s . Meer informatie? Neem online contact op of bel ons via 088 – 500 24 24

error: Content is protected !!
en_GBEnglish
× Chat direct!